Plaatsen keramische tegels

Nieuwbouw
16 februari 2016
Aanleg Showtuin
20 februari 2016

Plaatsen keramische tegels

Het plaatsen van keramische tegels vergt nogal wat vakmanschap.

Rik Hetterscheid heeft de afgelopen jaren hierin veel ervaring opgedaan. Het begint bij een goed advies, hij kan u hierbij helpen. Door de samenwerking met Tuincentrum Peer krijgt u niet alleen een goed en eerlijk advies maar heeft u ook nog eens de keuze uit een groot aanbod. Voor elk budget en elke smaak is er een oplossing!

Vervolgens gaat het erom dat de juiste producten en technieken worden gekozen voor de verwerking van de tegels. Heeft u dunne of dikke tegels, hoe dik moet de ondergrond zijn, waar bestaat deze uit, hoe en waarmee lijmen we de tegels etc. Het zijn allemaal aspecten die van invloed zijn op uw perfecte keramische vloer.

De afwerking van de vloer mag niet worden vergeten. Onlangs hebben we dit bijvoorbeeld met een mooie cementgebonden voeg gedaan.
De foto’s zijn van een opdracht in Doetinchem voor de (her)bestrating van een terras met keramische tegels.

Keramische-tegels-klaar_rik_1Keramische-tegels---voor Keramische-tegels_aanleggen_1 Keramische-tegels_aanleggen_trap Keramische-tegels_lijmenKeramische-tegels-voegenKeramische-tegels-voegen_RikKeramische-tegels_aanleggen_2Keramische-tegels-klaar Keramische-tegels-klaar_1